Felhívás mentorképzésre

 Tisztelt koraszülött gyermeket nevelő Családok! Kedves Édesanyák, Édesapák! Leendő Mentorok!

Sokat gondolunk rátok - akiket ma még nem ismerünk -, mert már mi is álltunk az inkubátorunk mellett. Akkor és ott, nagyon jó lett volna, ha valaki, aki már állt az inkubátor mellett, azt mondja, hogy én már tudom, milyen a PIC-en lenni, a PIC-ről kikerülni és a PIC-után.

2018. január 1-jén elindult a Dél-alföldi mentorhálózat építő munkánk a „Mentorházak és mentorhálózat kialakítása koraszülöttek és családjaik számára a Dél-Alföld Régióban”- EFOP-1.2.10-16-2016-00002 projekt révén.

Mentor szolgálatunkba várunk Téged, hogy mindazt, amit Te átéltél, egy másik anya és apa számára jelentse a támaszt.
Kérünk, jelentkezz felhívásunkra, ha érzed az elköteleződést a koraszülött gyermeket világra hozó szülőtársak felé, ha gyermeked elmúlt már 1 éves és részt tudsz venni 2 szombatot igénylő képzésünkön!

Nagyon fontos nekünk, hogy amennyiben mód van rá, szülőpárok jelentkezzenek, de nagyon várjuk azokat az édesanyákat és édesapákat is, akik egyedül tudnak vagy szeretnének eljönni.

Várjuk jelentkezésedet a megadott telefonszámon vagy e-mail címen, attól függően, hogy Gyulán vagy Szegeden szeretnél részt venni a képzésen! További egyeztetés céljából telefonon hívni fogunk.

A sorstársak nevében köszönettel: a gyulai és a szegedi Mentorházak csapata

Koramentorház Facebook oldala ITT érhető el.