Felkérés kutatási részvételben

 Kedves Szülők!

2012-ben jött létre a Korábban Érkeztem Alapítvány azzal a céllal, hogy a koraszülött, illetve súlyos, életveszélyes állapotban lévő csecsemők megfelelő ellátását, valamint a koraszülöttségben érintett családokat támogassuk.

Számos közös családi eseményen, anyaszállások létrehozásán, adománygyűjtéseken és orvosi műszerek beszerzésén vagyunk túl, köszönhetően Nektek is. Az általunk kitűzött célok elérésében továbbra is mély elhivatottsággal dolgozunk annak érdekében, hogy a koraszülöttség problémáira megoldást találva, minél több eredményt érhessünk el és oszthassunk meg Veletek.

Most ismét Hozzátok fordulunk és a segítségeteket kérjük azért, hogy a koraszülő anyák, a koraszülött gyermeket nevelő családok és maguk a koraszülött gyermekek sokkal nagyobb társas támogatást kaphassanak a szakemberek és a sorstársaik által.
Alapítványunk, annak érdekében, hogy a koraszülöttséggel kapcsolatos egyéni igényeket, tapasztalatokat és nehézségeket megismerje, személyes interjúkat készít. Az alábbi rövid kérdőív kitöltésévével lehetőség van interjúalanyként jelentkezni, ezzel segítve azt, hogy a jövőben nyújtott munkánk a Ti igényeitekhez igazodjon.

Kérjük, a kérdőívet abban az esetben is töltsétek ki, ha nem kívántok interjúalanyként részt venni a kutatásunkban! Ebben az esetben Alapítványunk jövőbeli tevékenységéről szóló tájékoztató anyagot fogunk eljuttatni Hozzátok. A megadott adatok anonim módon, kizárólag a Korábban Érkeztem Alapítvány által kerülnek felhasználásra.

Köszönjük, hogy bizalmatokkal megtiszteltek és segítő kezet nyújtatok! A kérdőívet ITT érhetitek el. Ez a segítség most rendkívül fontos számunkra.

Korábban Érkeztem Alapítvány csapata

 

Kép forrása: www.freepik.com