Korábban érkeztem! - gyűjtés a koraszülöttek javára

Licitáljon, segítsen! - Március 22-én délig lehet licitálni az A-Híd és a Pick Szeged labdájára, Drávucz Rita pólójára, valamint Szivós Márton válogatott köntösére. A befolyt összegből a Korábban Érkeztem Alapítványt támogatják.

Azonnal igent mondtak az alapítvány árverésötletére az A-Híd Szeged játékosai, Drávucz Rita és a Pick Szeged. Mostantól egy hétig lehet licitálni a többszörös olimpiai, világ- és Európa-bajnok tagokkal büszkélkedő vízipólócsapat dedikált labdájára.

Szivós Márton, aki a válogatottnak is tagja, saját fürdőköpenyét ajánlotta fel, melyet a kecskeméti Volvo Kupán viselt, Drávucz Rita világ- és Európa-bajnok vízipólós pedig baseballsapkáját és pólóját adta az árverésre. A Pick Szeged kézisei is aláírtak egy labdát – a tárgyak kikiáltási ára 20 ezer forint.

A felajánlásokat a delmagyar.hu-n várjuk március 22-én délig, az összegyűlt pénz teljes egészében a Korábban Érkeztem Dél-alföldi Regionális Koraszülött Intenzív Osztályért Alapítvány számlájára (Unicredit Bank 10918001-00000026-89160011) kerül.

Forrás: szivosmarton.hu