Licitálj és ajándékozz!

 A Tóth-Kása Autó Kft. nevet viselő családi vállalkozás számára a család mindig is elsődleges szerepet töltött be. Alapítványunkat most az a megtiszteltetés érte, hogy a vállalkozás a koraszülöttek és családjaik támogatását tűzte ki célul.A makói székhelyű cég árverésre bocsátja a képen látható, egyedi tervezésű, limitált kiadású KENZEL kerékpárt, a licitálásból befolyt összeget pedig a Korábban Érkeztem Alapítvány számára ajánlja fel, amely azt koponyaultrahang fej megvásárlásra fordítja.

A különleges „babás” kerékpár anyagértéke 200.000 Ft, de eszmei értéke sokkal nagyobb, hiszen egyetlen darab készült belőle az országban. A kerékpár talán legkülönlegesebb részlete a kisbabáját ölelő édesanyát megjelenítő láncvédő. A kerékpárral kapcsolatos kérdéseit a kenzel [at] kenzel.hu e-mail címre juttathatja el. További információk a Korábban Érkeztem Alapítvány és a Kenzel Magyarország - Makó Facebook oldalán érhetők el. 

Licitálni a +36/70 977-7779-es telefonszámon, vagy a kenzel [at] kenzel.hu e-mail címen lehet 2017. december 3. 15:00 és 18. 15:00 óra között. A licitek állását a https://www.facebook.com/kenzelhu/ oldalon követhetik figyelemmel.

A kerékpár kikiáltási ára 100.000 Ft. Minden licitálónak meg kell adnia a teljes nevét, saját elérhetőségét telefonon, illetve. e-mail címét (ezen adatok hiánya nélkül a licit nem érvényes).

Karácsony alkalmából ajándékozza meg magát vagy egyik szerettét ezzel a különleges kerékpárral és mindeközben támogasson egy jó ügyet!

Hálásan köszönjük a Tóth-Kása Autó Kft.-nek a PIC-i babák részére tett nagylelkű felajánlását!

Békés, szeretetteljes karácsonyi ünnepeket kívánunk Mindenkinek!

A Korábban Érkeztem Alapítvány Csapata és a Tóth-Kása Autó kft.

 

Kép forrása: Tóth-Kása Autó kft.