rólunk írták

Mentorszolgálatot indít a Korábban Érkeztem Alapítvány

Koraszülött mentorszolgálatot indít a Korábban Érkeztem Alapítvány. A kezdeményezés célja, hogy segítsék a koraszülött intenzívosztályon kezelt babák szüleit. A szervezet egy hete már meg is tartotta az első önkéntesszülő tréningjét Mórahalmon. Az eseményen olyan családok vettek részt, akik gyermekükkel maguk is megjárták a koraszülött intenzív osztályt, és vállalják, hogy a képzés után önkéntesként, saját tapasztalataikkal segítik az osztályon lévő kicsik aggodalommal, kérdésekkel teli hozzátartozóit.

Koraszülött mentorszolgálatot indít a Korábban Érkeztem Alapítvány

 Új kezdeményezést indít a szegedi Korábban Érkeztem Alapítvány: a Koramentor Szolgálattal a koraszülött intenzívosztályon kezelt babák szüleit segítik. A szervezet február 21-23. között rendezi meg az első önkéntesszülő tréningjét Mórahalmon.

A tréningen olyan szülők vesznek részt, akik gyermekükkel maguk is megjárták a koraszülött intenzív osztályt, és vállalják, hogy a képzés után önkéntesként, saját tapasztalataikkal segítik az osztályon lévő babák aggodalommal, kérdésekkel teli szüleit.

Vízilabdás sztárok a korábban érkezettekért

A szegedi gyermekklinika koraszülött osztályán megmentett legkisebb baba mindössze 550 grammosan született, ma viszont egészséges, és úgy fejlődik, akár kortársai. A szegedi koraszülötteket most Drávucz Rita válogatott vízipólós és az A-Híd Szeged vízilabdázói segítik: elindult a Korábban Érkeztem Alapítvány első támogatásgyűjtő akciója, melyen vízilabdás relikviákra lehet licitálni március 22-ig.

Korábban érkeztem! - gyűjtés a koraszülöttek javára

Licitáljon, segítsen! - Március 22-én délig lehet licitálni az A-Híd és a Pick Szeged labdájára, Drávucz Rita pólójára, valamint Szivós Márton válogatott köntösére. A befolyt összegből a Korábban Érkeztem Alapítványt támogatják.

Azonnal igent mondtak az alapítvány árverésötletére az A-Híd Szeged játékosai, Drávucz Rita és a Pick Szeged. Mostantól egy hétig lehet licitálni a többszörös olimpiai, világ- és Európa-bajnok tagokkal büszkélkedő vízipólócsapat dedikált labdájára.