Itt a farsang áll a bál...

Árgyélus királyfi

Kedves Gyerekek, Szülők és Hozzátartozók!

Alapítványunk 2014 őszén rendezett sikeres színházi programjának folytatásaként újra a gyereknek és családoknak szóló vidám színielőadásra kerül sor

2016. február 27-én, szombaton 11 órakor
a Szegedi Nemzeti Színházban.

Az előző napon lesz Tóth Péter szegedi zeneszerző új művének, az Árgyélus királyfi című mese-daljátéknak az ősbemutatója. A fenti időpontban rendezendő második előadásra az alapítványunkkal kapcsolatban állók (gyerekek, felnőttek, az egész család) 50 %-os kedvezménnyel – a különböző kategóriájú helyekre ezer, nyolcszáz, illetve ötszáz forintos áron – válthatnak jegyet akár elővételben, a színházi jegyirodában, akár az előadás kezdetén, a helyszínen.
A kedvezmény igénybe vételéhez kérjük Önöket jelezzék jegy vásárlási szándékukat az a Alapítvány munkatársaihoz regisztrációjukkal. Ehhez elegendő a 30/ 894-1935 telefonszámra SMS-t vagy a varga.zita [at] korabbanerkeztem.hu email címre elküldeni Nekünk:

• Koraszülött gyermek nevét és korát
• Az Ön email címét és telefonszámát
• A megvásárolni kívánt jegyek darabszámát,

Ezt követően elegendő a Koraszülött gyermek nevét bemondani a jegypénztárnál; a jogosultságot a jegypénztárosok az általunk adott listán ellenőrzik.

Februárban az iskolákban – sőt, már az óvodákban is – számos jelmezbálra kerül sor, sok családban készülnek ilyenkor jelmezek, ennek örömét ugyanakkor csak egyetlen alkalommal élvezhetik a gyerekek. A jelmezek felöltésének autentikus helyszíne pedig a színpad; erre gondolva született egy az előadáshoz kapcsolódó kezdeményezésünk. Azok a gyerekek, akik február 27-én hoznak magukkal jelmezt, az Árgyélus királyfi előadásának végén egy próbateremben gyorsan magukra ölthetik, majd valamennyien a színpadra mehetnek, ahol egyenként fénykép készül róluk – igazi színpadon, igazi díszletek között! Minden fénykép a gyermekek nevével, életkorával együtt felkerül a színház honlapjára, sőt, egy kis jelmezversenyt is rendezünk, melynek zsűrijében az Árgyélus királyfi főszereplői is helyet foglalnak. A díjazottak kisebb ajándékokat kapnak.

Az Árgyélus királyfi két felvonása közötti szünetben az alapítványunkkal kapcsolatban álló gyermekek az első emeleti foyer-ban – a jegyvásárláskor kapott ajándék kupon ellenében – frissítőt kapnak.
A felmerülő további kérdéseivel kérem forduljon bizalommal hozzánk a 30/ 894-1935 os számon, vagy írjon a varga.zita [at] korabbanerkeztem.hu email címre.

Mindenkit vár szeretettel az előadásra és az azt követő jelmezbemutatóra:

a Korábban Érkeztem Alapítvány Kuratóriuma

CsatolmányMéret
PDF ikon farsang-meghivo.pdf123.18 KB