Hírlevél feliratkozásaim

 

Hozzájárulok, hogy a Korábban érkeztem Dél-alföldi Regionális Koraszülött Intenzív Osztályért Alapítvány (továbbiakban Társaság) mint adatkezelő az általam megadott személyes adataimat jelen tájékoztatóban foglaltak szerint kezelje.

Tudomásul veszem, hogy jelen nyilatkozatom alapján a Társaság számomra hírlevelet küldhet. A hírlevél szolgáltatásra az adatkezeléshez való előzetes hozzájárulással iratkozhatom fel. A Társaság a hírlevélre vonatkozó adatkezelési nyilvántartásában rögzített személyes adataimat csak a hozzájáruló nyilatkozatomban foglaltaknak megfelelően, annak visszavonásáig kezelheti és harmadik fél számára kizárólag az én előzetes hozzájárulásommal adhatja át.

A hírlevél küldésre vonatkozó hozzájáruló nyilatkozatomat bármikor korlátozás és indokolás nélkül, ingyenesen visszavonhatom. Ebben az esetben minden személyes adatomat a Társaság nyilvántartásból haladéktalanul törölni kell, és részemre a továbbiakban hírlevél nem küldhető. A visszavonó nyilatkozatomat elküldhetem a info [at] korabbanerkeztem.hu e-mail címre, illetve a 6722 Szeged, Bécsi krt. 37-39. V./509. postai címre is.

 

Feliratkozásaim karbantartása
Ki kell választani legalább egy hírlevelet, amelyre fel-, vagy leiratkozás történjen.